4 Aralık 2013 Çarşamba

ATV Motorları ile Akrobasik Hareketler

Motosiklete ilgi duyanların genelde yarış izlediğini ama zaman zaman bunun dışında farklı akrobasi hareketleri de ilgilerini çektiğini önceden söylemiştir. İşte böyle durumlarda genelde düşünülen 2 tekerlek üstünde dengede durmak zaten zor ters veye tek tekerlekli sürmek çok zor diye düşünülür ve haklıdır bu konuda da.

ATV motorları ise genelde sürülmesi ve kontrolü daha kolay diye düşünülür bu konuda da haklıdırlar. Ama ATV motoruyla akrobasik hareketler yapmak çok daha zordur. Nedeni ise tabi ki o ağır 4 tekerleği kaldırmak zor, dengede tutmaksa çok zordur. Bu kadar ağır bir motoru kaldırmak hem beceri hem de güç ister.

Dediğimiz gibi bu zor işi kendine adet edinmiş insanlar da azımsanacak sayıda değillerdir. Bunlarda biri da ATV Shocker Group diye biliyor.






Tabi bu gösteriler sadece ATV motorlarını arka tekerlek üstünde veya yan tekerlek üstünde sürmek değil, çok kişili kullandığı için bir çok kişi üstündeyken şovlar düzenlenebiliyor. Bu da gösteriler de çeşitlilik yaratıp, sürücülerin hayal gücüne kalmış oluyor göz zevkimiz. 


ATV şovları bunlarla da kalmıyor tabi bunların dışında motocross yarışlarda düzenleniyor. İlgilisine bu yarışlar da gayet heyecanlı ve seyir zevki yüksek yarışlardı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder