3 Aralık 2013 Salı

Nitro Circus

Motor yarışları tabi ki büyük zevk ama her dalda olduğu gibi bu dalda da farklı tatlar alıyor insanlar. Motor sporlarının da en önemli farklı tadlarından biri bilenin bildiği, bilmeyenin de bu yazı sonrasında bileceği Nitro Circus tv şovudur.

Başını Travis Pastrana'nın çektiği ve peşinden bir çok motor tutkunu insanı sürüklediği bir şov. Son filmiyle şovdan çok bir senaryo üstünde yürümeye çalışmışlardır. Başarılı olup olmadığı belli kesimler tarafından tartışılır biz eğlence kısmına dönelim.



Bazen çok dar alanlarda, bazense çok yükseklerde, bazen de sadece bir pist üzerinden bir çok şey yapılabileceğini gösteriyor adeta bu şov. Ama bunları profesyonel sporcuların yaptığını belirtmekte yarar olur herhalde.


Videoda da görüldüğü gibi, televizyon şovu boyunca ters taklalardan, apartman üstünden apartman üstüne uçmalar gibi bir çok aklınıza gelmeyecek şov sunmaktalar.


Motor sporundan öte cambazlığa giriyor adeta yapılanlar. İlk başta tv şovu ile başlayan MTV'de Jackass'ın peşinden gidip adeta onun yolunu farklı bir şekilde ama güzel bir şekilde doldurdu.


Daha sonra 2013 yazında bunu bir film projesi üzerine döndürdüler. Bu film projesini de bir senaryo üstüne yazmaya çalıştılar. Gene çok zevk görüntüler çıkı ortaya bu filmle beraber.


Tabi her zaman denildiği gibi bunlar çok tehlikeli hareketler, bunlara profesyoneller yapmasına rağmen filmde de görebileceğiniz gibi ölümden dönen bir insan oldu. Onu da biz anlatmayalım film zevkini bozmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder