7 Aralık 2013 Cumartesi

"Engel" Tanımayan İnsanların Motosikletleri

Motosikletin hayatımızdaki yeri çok fazla bir çok insan bunu kullanarak ulaşımını sağlayan. Ulaşımın zamanımızdaki yeri düşünülürse eğer motosikletin insanların hayatında nasıl bir yeri olduğu ortaya çıkar açıkçası. Tabi ulaşım herkes için önemlidir. Hele şu devirde insanların her ortamda bir araya gelmesiyle beraber her kesim için ulaşım önemlidir.

Peki bu durum engelli insanlarda da böyle mi? Günümüzde toplu taşıma araçları da dahil olmak üzere bir çok insanın engeli ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Bu motosiklet konusunda da aynı şekilde. Bir çok firma bu konuya büyük özen gösteriyor ve olabildiğince bu tür araçlar üretmeye çalışıyorlar.

Engel tanımayan bu insanlar için üretilen araçlara bakacağız şimdi, kullanışlarını inceleyeceğiz.


Ayarlanır direksiyonla, fiziksel engele göre ayarlanan fren tertibatı ile sürücü dahil 3 kişiye kadar binebiliyor. Türkiye'de yedek parça bulunabilmesi de büyük bir artısı. 3 ileri vitesi olan bu motor 50 km/s kadar çıkabiliyor.


Yine ayarlanabilir direksiyon ve gölgelik takma ihtiyacını karşılayabiliyorsunuz. Türkiye genelinde yine yedek parça bulunduran bu araç, 50 km/s hıza çıkabiliyor.


Uzaktan kumda ile çalışma ve alarm sistemli araç, saatte 45 km hız yapabiliyor. Elektrik ile çalışan alet 12 vol aküye sahip.

2 Kişilik rahat bir araç isteyenler için bu araç


Bu araçta biraz daha lüks ve rahat olması gerektiren engeller için daha ideal gibi duruyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder