10 Aralık 2013 Salı

Motor Yarışı Filmleri

Motor yarışı sadece spor olarak kalmamış beyaz perdeye de taşınmıştır çoğu zaman. Tabi bu sporu seven gözardı edilemeyecek büyüklükte bir izleyen kitlesi var. Ve hız, yarış vs içerikli filmler günümüzde ve geçmişte baya ilgi görmüştür ve görmeye devam ediyor. Yıllardır motor yarışı içerikli filmler yapılıyor bu yüzden ve eminiz ki yapılmaya da devam edecek. Bu başlık altında bazı motor yarışı filmlerini inceleyeceğiz.

Motosiklet Günlüğü




Ernesto "Che" Guevara ve arkadaşı Alberto Granado'nun 1950'li yıllarda Güney Amerika'yı dolaşmalarını konu alan biyografik film. Guevara daha sonra Marksist bir devrimci olmuştur, film henüz genç Guevara'yı ele almakta ve doğrudan politik görüşlerine fazla yer vermemektedir.

Çılgın Motorcular




Stresli bir iş yaşamı ve bol gürültülü, bitmez tükenmez taleplerle dolu aile yaşamı arasında bunalmış olan, orta yaşın üzeri dört kafadar, tüm bu sıkıcı ve monoton yaşamlarından uzaklaşarak birlikte Amerika'nın derinlerine doğru bir motorsiklet yolculuğuna çıkmaya karar verirler

Hız Çetesi




Hızlı motorcular arasında Smoke yenilmez bir kişiliktir ve aynı zamanda Cali İmparatorluğu'nun da tartışılmaz lideridir.
Fakat Smoke'un tartışılmaz liderliğinin de en azından tartışmaya açıldığı zaman gelmiştir. Genç motorsiklet dahisi Kid en büyük amacına ulaşmak için Smoke'u zorlamaktadır, krallığı ve Smoke'un miğferini ele geçirmek.

Cehennem Sürüşü

Pistolero (Larry Bishop), The Gent (Micheal Madsen) ve Commanche (Eric Balfour) lakaplı üçlü hem kendi geçmişleri hem de kendi çetelerinden bir kadının öldürülmesi üzerine motorlarına atlayıp katillerin peşine düşüyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder